Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Make someone happy... on December!!!





To τραγούδι αυτό, ανοίγει την αυλαία στον νέο μήνα που έρχεται! Ο Δεκέμβρης από αύριο είναι γεγονός! Ο τελευταίος μήνας των γιορτών πολλών από εμάς, των Χριστουγέννων, του έτους! Ο μήνας της αγάπης για μένα με την έννοια ότι αυτό διαλαλούν τα Χριστούγεννα! Την αγάπη... την αξία του να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο! Την αξία του να νιώθεις την πληρότητα που σου προσφέρει η αγάπη στην ψυχή σου... Εύχομαι σε όλες και όλους σας έναν ευτυχισμένο μήνα, που θα σας ( και μας) κάνει να ξεφύγετε από τα καθημερινά και τετριμμένα, θα σας χαρίσει λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων, κάτι από την ουσία της γέννησης του Χριστού, που για μένα προσωπικά είναι η ομορφιά και το μεγαλείο που κρύβονται στα πιο ταπεινά, αλλά ταυτόχρονα και στα πιο φωτεινά μέρη!! Να σας χαρίσει αυτός ο μήνας την ευκαιρία να βρεθείτε πλάι σε αγαπημένους, γελώντας, τραγουδώντας, ζώντας τα πάντα με κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας! Γιατί, σαν την οικογένεια (ή όποιον ο κάθε άνθρωπος θεωρεί οικογένειά του) δεν υπάρχει τίποτα πιο ουσιαστικό! Μακάρι όλων τα πρόσωπα και οι καρδιές να ναι φωτεινές και κάθε μέρα του Δεκέμβρη να ναι και μια μικρή ευκαιρία για γιορτή! Σας το εύχομαι από καρδιάς!


Σε λίγες ώρες από τώρα:
                               

                                     

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο τραγούδι Βέρα μου. Εύχομαι καλό μήνα και καλές γιορτές με πολύ πολύ αγάπη κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη!!!- Τα αλφάβητα των σκέψεων, Christmas Edition!!

''Ά γιε μου Βασίλη, Β λέπεις τα σκοτάδια μας; Γ έμισε η πλάση βούρκο και καταχνιά... Δ εν έχουμε σταγόνα ελπίδα,λίγο φως και μια...