Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Καλό μας μήνα!!




Καλό μήνα σε όλη την blogογειτονιά!!Καλό μήνα στις χαρούμενες παρέες που περιδιαβαίνω στα ιστολόγιά τους, στα απογευματινά εξομολογητικά καφεδάκια τους, και καλό μήνα σε όλων σας τις καρδιές που λαχταρούν την άνοιξη να τις γεμίσει αισιοδοξία, ζεστασιά και χαρά!
Αν και στεφάνι δεν φτιάξαμε φέτος, τον Μάη τον πιάσαμε οικογενειακώς πάντως, με βάζα γεμάτα αγριολούλουδα και με τα τρία μου αντράκια σε ρόλο...αγρότη, αφού φυτέψαμε ντοματούλες, κολοκυθάκια, πιπερίτσες και άλλα πολλά....
Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας της μητέρας, της μανούλας, της μαμάς! Τι όμορφη συγκυρία να γιορτάζει η μητέρα που δίνει ζωή, που φέρνει ζωή στον κόσμο, τον μήνα της άνοιξης!
Στις 11 του Μάη λοιπόν είναι η ευκαιρία  μας να χαρούμε τον πιο ευλογημένο ρόλο που μας δόθηκε ποτέ, την ίδια την  ΜΗΤΡΌΤΗΤΑ!Κάθε μέρα ως και τις 11 του μηνός ένα τραγουδάκι (στις αναρτήσεις με την ετικέτα Μουσική) θα σας περιμένει γλυκιές μανούλες όλου του κόσμου!
Θα τα ξαναπούμε,
φιλιά,
Βέρα.

2 σχόλια:

Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σας!

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη!!!- Τα αλφάβητα των σκέψεων, Christmas Edition!!

''Ά γιε μου Βασίλη, Β λέπεις τα σκοτάδια μας; Γ έμισε η πλάση βούρκο και καταχνιά... Δ εν έχουμε σταγόνα ελπίδα,λίγο φως και μια...